top of page

MEET OUR PARTNERS

Eten en overnachten in de mooiste plekjes van de Westhoek

'T HOF VAN COMMERCE

Café-restaurant 't Hof van Commerce situeert zich naast de Stavelebrug en met zicht op de IJzer is dit etablissement prachtig gelegen. Na 22 jaar is 't Hof van Commerce de gedroomde pleisterplaats geworden van vele wandelaars, fietsers, waterratten, motaars, bier- en piconproevers en alle andere levensgenieters want genieten kan je er! 's Zomers op het terras langs de IJzer en 's winters rond het gezellige haardvuur.

hof van commerce.jpg

B&B LEONIE

Na 2 jaar bouwen en verbouwen ontstond B&B Leonie en Leon Events, beide staan voor een losse, gezellige sfeer in een modern landelijk kader.
Het is een domein geworden waar ieder zijn gade vindt, zo kan je er een romantische overnachting met `diner by candlelight` reserveren of genieten van hun wellness huisje.
Als u iets zoekt voor een tof weekend met vrienden of familie, dat kan ook! Er zijn 5 kamers waar tot 12 personen kunnen accomoderen.

leonie.jpg

B&B OVERSTEEKHOF

Deze B&B telt 5 grote, rustgevende kamers waarvan 2 familiekamers.
Er is een gezellige lounge met bar en open haard, een ruime ontbijtruimte, diverse terrassen met lounge meubilair en een tuin van 1,5 ha.

Al het meubilair en decoratie werden met zorg gekozen en dragen bij tot een gezellige sfeer.

’s Morgens kunnen de gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten, ovenvers brood en croissants, zelfgemaakte confituren, vers fruit en eitjes naar wens.

Niets is zo zalig om rustig de tijd te nemen om uitgebreid te ontbijten en genieten van de stilte en het zicht.

Gezelligheid en genieten van de rust is de boodschap.

oversteekhof.jpg
bottom of page